ارزان شدن تلویزیون های اولد ال جی

ارزان شدن تلویزیون های اولد ال جی

ارزان شدن تلویزیون های اولد ال جی : ال‌جی عاقبت، امسال تلویزیون ۴۲ اینچی اولد (OLED) را به بازار عرضه می‌کند و این خبر می‌تواند به معنای پیشرفت در ساخت تلویزیون‌هایی با ابعاد نه چندان بزرگ از این نوع باشد که منجر به کاهش هزینه صفحه نمایش‌های کوچک تر خواهد شد. به گزارش tomsguide، البته بعید به نظر می‌رسد مطابق سایر نمایشگرهای موجود، «قیمت پایه» اولدها هم کاهش پیدا بکند ولی هنگامی اختلاف هزینه عجیب بین نمایشگرهای ۵۵ اولد را با نسخه‌ی ۴۸ اینچی آن را در نظر بگیریم، باز می‌تواند خبر شاد کننده‌ای باشد که تلویزیون‌های اولد کاهش هزینه را تجربه خواهند کرد؛ کاهش هزینه اولد ال جی در سال ۲۰۲۱ تا حدی می‌تواند مربوط به عرضه مدل‌ اقتصادی A1 باشد.

هزینه پایه اولد های ال جی از ۱,۲۹۹$ آغاز می‌شود

ال جی نهایتاً در سال ۲۰۲۱ تصمیم گرفت تا مدلی اقتصادی از اولدهای خود را تحت عنوان A1 روانه بازار بکند تا این محصول های مورد توجه اقشار بیشتری از جامعه قرار گیرد. هزینه اولد ال جی A1 برای اندازه ۴۸ اینچ از ۱,۲۹۹ دلار (حدود ۳۰ میلیون تومان) آغاز می‌شود البته میبایست به این نکته هم اشاره کنیم که ال جی برای جبران هزینه، قابلیت‌هایی نظیر HDMI2.1 و سرعت رفرش ۱۲۰ هرتز را در این مدل محدود کرده میباشد. 

همه ی مشکلات تولید تلویزیون‌های اولد ارزان هزینه به نحوه‌ی تولید نمایشگر آن‌ها باز می‌گردد. به گفته TechRadar، ال‌جی یک برگ بزرگ اولد به عنوان برگ مادر تولید می‌کند که ابعاد آن ۲۵۰۰ در ۲۲۰۰ میلی متر میباشد. حالا نمایشگرهای تلویزیون‌های اولد در ابعاد مختلف، از آن بریده می‌شوند. تعداد صفحه نمایش‌هایی که می‌توانند از این بورد مادر تهیه شوند، تأثیر به سزایی در قیمت محصول نهایی دارد، زیرا تولید ضایعات کمتر در فرآیند برش و تهیه، باعث می‌گردد تا نمایشگرهای بیشتری تولید شوند.

ارزان شدن تلویزیون های اولد ال جی

بنابراین هرچه تعداد نمایشگرهای تولید شده از این برگ مادر بیش شوند، هزینه‌ی تولید آن‌ها بیش کاهش می‌یابد. با توجه به این موضوع که گران‌ترین قطعه در تلویزیون‌های اولد، نمایشگر آن‌ها میباشد، در نتیجه کاهش هزینه در تولید نمایشگر منجر به پایین آمدن هزینه تلویزیون می‌گردد.

تا قبل از این، تولید مدل ۴۸ اینچی برای ال‌جی هزینه‌ی زیادی در بر داشت زیرا این شرکت در اول از ورق‌های باقی مانده از مادربوردهایی که برای نسخه‌ی ۷۷ اینچی برش می‌زد، آن را به دست می‌آورد و این موضوع به این معنی میباشد که تولید صفحه نمایش تلویزیون کوچک تر یعنی ۴۸ اینچی به تولید نمایشگر تلویزیون بزرگتر یعنی ۷۷ اینچی متکی بود.

آیا تولید تلویزیون‌های اولد کوچک به صرفه است؟

امسال این شرکت کل سیستم را تغییر داده و هشت پنل ۴۸ اینچی را از یک برگ بزرگ مادر ساخته میباشد. گرچه این مورد می‌تواند به کاهش هزینه صفحه نمایش یاری بکند، هرچند که نبایستی انتظار معجزه پاشته باشیم، ولی میتوانیم امیدوار باشیم که به احتمال فراوان، هزینه تلویزیون‌های اولد ال‌جی مدل‌های ۴۲ و ۴۸ اینچی به ذیل ۱۰۰۰ دلار برسند.

حتی با این روند فعلی در تولید نمایشگرها، احتمالاً هزینه صفحه نمایش ۴۲ و ۴۸ اینچی کاملاً شبیه به یکدیگر خواهد بود. دلیل این امر این میباشد که در روند تولید فعلی، برای تولید صفحه نمایش‌های ۵۵ اینچی حدود ۹۰ درصد برگ مادر مورد استفاده قرار می‌گیرد و ضایعات آن در حدود ۱۰ درصد است، برای تهیه صفحه نمایش‌های ۴۸ اینچی حدود ۹۱ درصد برگ مادر مورد استفاده قرار می‌گیرد، ولی آن طور که مشاوران زنجیره تامین Display (DSCC) اذعان می‌دارند، برای تهیه نمایشگرهای ۴۲ اینچی، فقط ۷۰ درصد برگ مادر مورد استفاده قرار می‌گیرد و مقدار ضایعات در این مورد به ۳۰ درصد می‌رسد.

البته شایان به ذکر است هنوز سونی به این اقدام ال جی واکنشی نشان نداده و انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۱ همچنان در مقایسه اولدهای سونی و ال جی اختلاف هزینه نسبتاً زیادی مشهود باشد.

ارزان شدن تلویزیون های اولد ال جی کوچک تر از ۵۵ اینچ

اکنون، به پیشنهاد می‌رسد که تلویزیون‌های ۴۸ اینچی در مقایسه با مدل‌های سال گذشته، به طور قابل توجهی با کاهش هزینه رو به رو می‌شوند ولی انتظار نمی‌رود که مدل‌های ۴۲ اینچی هم با همان مقدار درصد کاهش هزینه به بازار عرضه شوند زیرا بازدهی تهیه این نمایشگرها از یک برگ مادر، نسبت به سایر اندازه‌ها زیاد بدتر میباشد. البته تکنیک‌های جدیدی وجود دارند که می‌توانند این میزان بازدهی را تا ۸۷ درصد هم زیاد شدن بدهند ولی پیچیدگی مراحل تولید و در نتیجه زیاد شدن هزینه‌های تولید را هم به همراه دارد.

ارزان شدن تلویزیون های اولد ال جی
ارزان شدن تلویزیون های اولد ال جی

در هر صورت، همه این‌ها برای کسانی که به صفحه نمایش کوچک تر نیاز دارند خبر خوبی میباشد زیرا امکان دارد شما به سادگی در آپارتمان خود جایی برای یک تلویزیون اولد بزرگ ۶۵ اینچی یا در این حدود، نداشته باشید یا حتی گیمرها هم تمایل داشته باشند تا از نمایشگرهای کوچکتری استفاده کنند. ضمن اینکه، نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز، سطح خارق العاده سیاه و حالت‌های بازی با تأخیر کم، تلویزیون‌های اولد را به گزینه‌ای عالی برای گیمرهایی که از کنسول‌های قدرتمند استفاده می‌کنند، تبدیل کرده است.

هزینه اولد ال جی در سال ۲۰۲۱

ارزان ترین و گران ترین هزینه اولد ال جی به ترتیب مربوط به A1 و Z1 بوده که اولی در بازه قیمتی ۴۰ تا ۱۲۵ میلیون تومانی بسته به اندازه تلویزیون قرار دارد؛ از طرفی Z1 ال جی هم به عنوان رده‌بالاترین محصول در سال ۲۰۲۱ در بازه ۷۰۰ میلیونی تا ۹۰۰ میلیون تومان قرار دارد. البته مثل روال سابق شاید تلویزیون ال جی C1 از طرف خریداران با استقبال بیشتری مواجه شود.

برترین خدمات تخصصی تعمیر تلویزیون ، تعمیر مانیتور ، تعمیر دستگاه کپی ، تعمیر چاپگر و… را با متخصصان ما در امدادرایانه (تعمیریها) تجربه کنید.

مطالب مرتبط :

تلویزیون اولد OLED

پر فروش ترین تلویزیون های ال جی LG

نهایت کیفیت با Neo QLED

محو شدگی رنگ یا گرادینت در تلویزیون

بهترین تلویزیون های ۵۵ اینچ

بهترین تلویزیون های سال ۲۰۲۱

آنتی ویروس تلویزیون هوشمند

انواع تلویزیون ال جی LG و انتخاب مناسب

تعمیر تلویزیون ایکس ویژن xvision

11 نظر

  • عزیز انتظامی

    اینا فوق العادن

  • سیدعلی نامور

    چجوری می تونیم با کارشناسانتون در ارتباط باشیم

  • امیر رضوی

    بسیار گویا و شفاف بیان کردید

  • مسلم قادری

    نویسنده این متن کیه؟

  • بهزاد کیان

    دست مریضاد استاد

  • حسن بهمنی

    من زندگیمو مدیون شمام

  • احسان ایمانی

    من یکی از کاربران دائمی سایت شما هستم

  • حبیب الله فاضلی

    لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنین

  • فرهاد رحمتی

    گروه واتساپی هم دارید؟

  • بهزاد بابایی

    خیلی خوشحالم که هستین

  • عباسعلی زارع

    خیلی خوب بود

  • نوشتن نظر

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *