تلویزیون کاغذی ساخت ال جی

تلویزیون کاغذی ساخت ال جی

تلویزیون کاغذی ساخت ال جی : فناوران از ۱ نمایشگر مسطح نو رونمایی کرده‌اند که ضخامت آن تنها ۱ میلی‌متر بوده و با وزن کمتر از ۲ کیلوگرم، بوسیله آهن‌ربا به دیوار می‌چسبد.این تلویزیون OLED که در حالا حاضر تنها به شکل مفهومی در ۱ نشست مطبوعاتی در کره و از سوی شرکت ال‌جی معرفی شده، از ۱ بخش پشتی آهنربایی برخوردار میباشد که روی دیوار چسبانده می‌شود و بعدا تلویزیون روی آن قرار می‌گیرد.

هم چنین برای برداشتن نمایشگر دو.نه کیلوگرمی از روی دیوار، بسادگی می‌توان آن را از روی بخش آهنربایی جدا نمود.شرکت ال‌جی امیدوار است که تلویزیون‌های OLED همه‌گیر شوند. این تلویزیون‌ها زیاد نازکتر از سایر انواع نمایشگرهای هستند زیرا نمایشگر آن‌ها برخلاف انواع LCDها، بدون برخورداری از واحد نور پس زمینه، از خود نور می‌تاباند.رونمایی از این نمایشگر ۵۵ اینچی، بخشی از ۱ اعلام بزرگتر ال‌اج برای برنامه‌های آینده آن بود.

به گفته این شرکت کره‌ای، استراتژی نمایشگر آن بر فناوری OLED تمرکز خواهد داشت، اگرچه هنوز این شرکت نتوانسته تولید انبوه این تلویزیون‌های پیچیده را شروع بکند.ال‌جی قصد دارد از ۳ ماهه سوم سال جاری کار تولید OLED را تا سطح قابل توجهی که نیاز مشتری را برآورده نماید، شروع بکند.بخش نمایشگر ال‌جی تمرکز خود را بر روی نمایشگرهای بزرگ ادامه خواهد داد و قصد دارد در سال جاری ۱ تلویزیون OLED 99 اینچی را به بازار معرفی بکند.

سایر محصولات این شرکت در حوزه ی تلویزیون 

تاکنون این شرکت به ارائه مدل‌های ۵۵، ۶۶ و ۷۷ اینچی با این نمایشگر پرداخته میباشد.فناوری OLED 1 ترکیب ارگانیک را به ترکیبات قبلی نمایشگرها اضافه کرده که ۹ تنها سبب نازکتر شدن نمایشگرها، بلکه منجر به خمیده شدن آن‌ها هم شده میباشد. این ماده ارگانیک هم چنین از خود نور ساطع کرده و نیاز به نور پشتی را حذف کرده میباشد.این امر ۹ تنها سبب تولید نمایشگرها فوق نازک شده، بلکه آن را به انتخاب مناسبی برای محصول های پوشیدنی و سایر فناوری‌های متحرک تبدیل کرده میباشد.

 

تلویزیون کاغذی ساخت ال جی
تلویزیون کاغذی ساخت ال جی

 

اگرچه هنوز قیمت این نمایشگرها زیاد بالاست. از این رو شرکت‌های الکترونیکی همچون سامسونگ و ال‌جی به فناوری نقطه کوانتومی برای تلویزیون‌های نسل بعد خود روی آورده‌اند زیرا هنوز تا تولید انبوه مقرون‌بصرفه تلویزیون‌های OLED وقت زیادی باقی میباشد.فناوری نوپای نقطه کوانتومی شامل ادغام ۱ فیلم از بلورهای ریز ساطع‌کننده نور در نمایشگرهای بلور مایع (LCD) میباشد. فرآیند تولید نسبتا ساده بوده و کیفیت تصویری ارتقایافته ارزانتری را نسبت به OLED ارائه می‌کند.

این قیمت پایین‌تر می‌تواند به همه‌گیر شدن سریعتر این فناوری یاری بکند. به گفته تحلیلگران صنعتی، ۱ تلویزیون ۵۵ اینچی نقطه کوانتومی می‌تواند ۳۰ تا ۳۵ درصد ارزانتر از نمایشگرهای کنونی LCD باشد، در حالیکه تلویزیون OLED تا ۵ برابر گرانتر خواهد بود.

مطالب مرتبط :

11 نظر

  • مصطفی شمس

    شماره تماستون برای خرید تلفنی چنده

  • اصغر فاطمی

    هزینه مشاورتون چنده؟

  • غلامرضا عبدالهی

    دمتون گرم

  • روح الله فتاحی

    با اجازتون بازنشر شد

  • یعقوب افتخاری

    خیلی خوب بود

  • بهروز شریفی

    هزینه رپورتاژ آگهی توی سایت شما چنده؟

  • رمضان تهرانی

    مطالب بی نظیر بود

  • علی رضا

    اینا فوق العادن

  • احسان جلالی

    متشکرم

  • موسی مقدم

    چطوری میتونیم از آخرین مطالبتون باخبر بشیم

  • محمدرضا آدینه

    مشاوره آنلاین از چه طریقی صورت می گیره؟

  • نوشتن نظر

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *