بهترین سازنده تلویزیون جهان

روشهایی برای افزایش طول عمر تلویزیون

روشهایی برای افزایش طول عمر تلویزیون : معمولا همه ما هنگامی به ۱ مجموعه فنی برخورد میکنیم در کنار انجام کار تلاش میکنیم یکی ۲ نکته را بعنوان برگزیده آن برخورد به دست بیاوریم مثلا هنگامی باطری ماشین را تعویض میکنیم از فروشنده باطری راجع به راههای زیاد شدن طول عمر باطری پرسش میکنیم.متقارن با این پرسش در بخش تعمیرات تلویزیون این پرسش میباشد :

چطور طول عمر مفید تلویزیون ها را زیاد شدن دهیم؟ در ادامه مهم ترین نکته هایی که به پیشنهاد متخصصین بخش تعمیر تلویزیون در زیاد شدن بهره وری تلویزیون ها اهمیت دارد را تشریح می کنیم:

خاموش نمودن تلویزیون در فواصل زمانی دو تا سه ساعت به مدت پانزده دقیقه

نتیجه عملی این اقدام کم شدن دمای داخلی دستگاه و قطعات میباشد. بنابر ۱ اصل نا نوشته در الکترونیک قطعاتی که بیش گرم میشوند بیش خراب میشوند. این خاموش نمودن دستگاه باعث میشود تا گرمای تولید شده در قطعات برای مدتی کم شود و با هم دما شدن دستگاه با محیط از استهلاک قطعات کاسته شود.بعنوان نمونه ۱ مدار ساده لامپ ، سرپیچ ، کلید ، سیم ، را در پیشنهاد بگیرید :

در همین مدار ساده اگر لامپ روشن نشود گزینه ابتدا تعویض برای همه ما لامپ میباشد یعنی همان قطعه ای که از همه بیش گرم میشود و این امر جز به تجربه بارها تعویض لامپ حاصل نشده میباشد.میزان اهمیت گرما در الکترونیک تا آنجاست که در شناسنامه بسیاری از قطعات الکترونیکی میزان حرارتی که قطعه در آن با شزایط عادی کار میکند را ذکر می کنند.

روشهایی برای افزایش طول عمر تلویزیون
روشهایی برای افزایش طول عمر تلویزیون

یکی از نمونه های زیاد مشخص در بخش تعمیرات تلویزیون آمار خرابی بیش تلویزیون های پلاسما نسبت به تلویزیون های ال ای دی و ال سی دی میباشد و نکته مهم این که بارزترین مشخصه بیرونی تلویزیون های پلاسما نسبت به تلویزیون های ال ای دی و ال سی دی توان تلفاتی بالاتر و گرمای بیش این دستگاهها میباشد.

 

قرار ندادن تلویزیون در حالت استندبای به مدت طولانی

توضیح کامل تر این جمله اینست که حالت استند بای را آماده بکار معنا کنیم و بدانیم که تعدادی از قطعات دستگاه در این حالت روشن میباشد و کار میکند. عموم مصرف کنندگان برای خاموش نمودن تلویزیون از کنترل استفاده می کنند و تا استفاده بعدی که امکان دارد بین چند دقیقه تا چند روز بعد باشد دستگاه در همان حالت باقی بماند.

در طراحی های درست تلاش میشود که در حالت استندبای کمترین قطعات و در بخش های مجزا روشن باشند ولی در پیشنهاد داشته باشید که همین قطعات محدود هم به همچون سایر قطعات تلویزیون عمر مفید دارند و ۲۴ ساعته روشن بودن آنان باعث استهلاک بیش آنان نسبت به سایر قطعات میشود.

در تلویزیون های قدیمی کلیدی بعنوان خاموش کامل که معادل جدا نمودن سیم برق دستگاه از پریز بود وجود داشت ولی در تلویزیون های نو این کلید حذف شده و تنها امکان استندبای نمودن تلویزیون ها وجود دارد در این حالت توصیه میشود برای پایان سیستم صوتی و تصویری منزل که عموما در ۱ مکان قرار میگیرد چند راهی کلید دار قرار بدهید و در مواقع بیکاری دستگاهها کلید چند راهی را خاموش نمایید.

 

کم نمودن نور زمینه ( بک لایت ) تلویزیون بند

این نکته را میبایست انشعابی از توصیه ابتدا دانست ولی اهمیت آن به اندازه ای میباشد که بیان آن حتی در ۱ نوشته جداگانه می تواند اثر بخش باشد. در تلویزیون های ال سی دی بخشی که بیشترین انرژی را مصرف میکند بخش بک لایت تلویزیون میباشد و در مقابل این مصرف انرژی گرمای بیشتری هم تولید میکند.همین نقص باعث درست کردن تغییر در این بخش و استفاده از لامپ های ال ای دی به جای لامپ های فلورسنت و تولد تلویزیون های ال ای دی شد.

در واقع تلویزیون های ال ای دی همان تلویزیون های ال سی دی هستند که در بخش بک لایت آنان به جای لامپ های فلورسنت از لامپ های ال ای دی استفاده شده است.این تغییر به خودی خود باعث بالارفتن راندمان دستگاه تا حد زیادی میشود ولی افت کیفی قطعات و به قول معروف مصرفی شدن دستگاهها باعث شد تا کل این اقدامات ۱ قدم به جلو و ۱ قدم به عقب باشد.

آمار ورودی تعمیرگاه های تلویزیون در بخش خرابی بک لایت نسبت به سایر ایرادها به اندازه ای بالا میباشد که شاید اگر بخواهیم از روی این آمار توصیه کنیم که چطور طول عمر مفید تلویزیون ها را زیاد شدن دهیم؟در نخستین جمله میبایست بگوییم که میزان نور بک لایت تلویزیون ها را بر اساس نیاز و نور محیط تنظیم نمایید و اگر مستقیما از عکس تلویزیون استفاده نمی نمایید آن را در حالت بدون عکس قرار بدهید.

روشهایی برای افزایش طول عمر تلویزیون
روشهایی برای افزایش طول عمر تلویزیون

 

مطالب مرتبط :

11 نظر

  • بهزاد کشاورز

    خیلی خوشحالم که هستین

  • ابوالقاسم عابدی

    خیلی دنبال این موضوع بودم

  • موسی کلباسی

    سلام عالی بود

  • جواد سالاری

    مطالب بیشتری بنویسین لطفا

  • بهزاد سعیدی

    نویسنده این متن کیه؟

  • وحید افشاری

    بیشتری بنویسین لطفا

  • اکبر قنبری

    آدرس دفترتون کجاست

  • مهران صالحی

    میتونیم توی سایت شما مطلب بنویسیم؟

  • جمشید رشیدی

    لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنین

  • علی محمد فرهادی

    حرف نداری

  • منصور محمد

    مقالاتتون عالین واقعا!

  • نوشتن نظر

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *