مراقبت از تلویزیون در وقت اسباب کشی

مراقبت از تلویزیون در وقت اسباب کشی

مراقبت از تلویزیون در وقت اسباب کشی : جابه‌جایی و تغییر جا همیشه سخت میباشد و همه از آن فراری هستند. ولی گاهی به‌دلیل اجاره‌نشین بودن و یا تغییر اجباری فضا، میبایست به اسباب کشی بیاندیشید. اسباب کشی، اصولی دارد که با رعایت آنان کمترین خسارت متوجه لوازمتان خواهد بود. در این جا قصد داریم به مشکلات احتمالی تلویزیون در حین اسباب کشی بپردازیم.

تلویزیون از لوازم زیاد حساس در منزل میباشد که به‌دلیل هزینه بالایی که دارد، میبایست در نگهداری از آن و حتی جابه‌جایی در حین اسباب کشی، نهایت دقت را داشته باشید. کوچک‌ترین ضربه به تلویزیون می‌تواند آن را برای همیشه از کار بیاندازد و یا قیمت سنگینی برای تعمیر دربر داشته باشد. پس، برترین کار بسته‌بندی اصولی تلویزیون میباشد.

البته این بحث فقط مربوط به تلویزیون نمی‌شود و هر نوع نمایشگری را در بر می‌گیرد. اول تلویزیون را از جایی که در آن قرار دارد جدا نمایید. عده‌ای آن را روی دیوار نصب می‌کنند و یا روی میز تلویزیون قرار می‌دهند. در هر گونه دستگاه را روی سطحی صاف قرار بدهید و پیش از هر کاری با دستمالی نرم پایان سطحش را تمیز نمایید.

تعمیر تلویزیون و مانیتور

بسته‌ بندی تلویزیون پیش از اسباب کشی

چسب بسته بندی
پلاستیک های بسته بندی حباب دار
<پتوی نرمی که کل تلوزیون را پوشش دهد
با تیکه های کارتون٬ تلویزیون را بسته بندی نمایید
استفاده از شانه تخم مرغ٬ یونولیت در بسته بندی

مراقبت از تلویزیون در وقت اسباب کشی

برترین بسته‌بندی برای تلویزیون و انواع نمایشگرها، جعبه‌ خودشان میباشد. ولی اغلب به‌دلیل کمبود فضا و یا جلوگیری از تجمع حشرات موزی داخل کارتن‌های لوازم خانگی، بعد از باز نمودن لوازم کارتن آن را دور می‌اندازند. این موجب می‌شود در حین اسباب کشی، برای حمل لوازم خانگی به دردسر بیوفتید.در بین لوازم خانگی، تلویزیون‌ و نمایشگرها از حساس‌ترین لوازمی هستند که میبایست با دقت بالایی بسته‌بندی شوند.

در صورتی که کارتن تلویزیون در دسترس‌تان نیست، میبایست لوازمی را برای محافظت از صفحه و بدنه‌ی آن آماده نمایید. برای اینکار نیاز نیست به خود استرس وارد نمایید، فقط کافیست چند تکه یونولیت، پلاستیک حباب‌دار و پتو آماه نمایید.برای آغاز کار پایان کابل‌هایی که به تلویزیون متصل هستند را از آن جدا نمایید. کابل‌ها را بند جمع نمایید و داخل ۱ کیسه قرار بدهید تا آسیب نبینند.

بهتر میباشد تمامی کابل‌ها را داخل ۱ کیسه قرار بدهید تا بعد از اسباب کشی و برای نصب مجدد تلویزیون وقت خود را برای پیدا نمودن کابل‌ها صرف نکنید.بعد از جدا نمودن کابل‌ها، پایان سطح نمایشگر را با پلاستیک حباب‌دار بپوشانید. یونولیت‌هایی که آماده کرده‌اید را به تکه‌های کوچک بریده و لبه‌ها و گوشه‌های تلویزیون را با آن بپوشانید. تلاش نمایید ۲ طرف لبه را یونولیت قرار داده و با چسب به‌هم ببندید تا ثابت شوند.

مراحل نهایی بسته بندی تلویزیون 

تکه‌های یونولیت‌ها را با فاصله‌ی کم در کنار هم قرار بدهید تا خیالتان از بابت محافظت از صفحه، راحت باشد.بعد از قرار دادن تکه‌های یونولیت، حالا بهتر میباشد دوباره سطح تلویزیون را با پلاستیک حباب‌دار بپوشانید. پایه‌های تلویزیون هم میبایست بادقت پوشانده شوند. اگر برایتان مقدور میباشد، پایه‌ها را از بدنه جدا نمایید، با اینکار بسته‌بندی بهتر و آسان‌تر انجام می‌شود.اگر در منزل یونولیت و یا پلاستیک حباب‌دار در اختیار ندارید، برترین جایگزین چند پتوی نرم میباشد.

با یاری چند پتو، پایان سطح تلویزیون را به دقت بپوشانید و در آخر با ۱ نوار و یا بند محکم نمایید. بهتر میباشد در استفاده از پتو، کمی دست و دلباز باشید، تا به برترین شکل ممکن از دستگاه محافظت شود.

جابه‌ جایی تلویزیون به صورت غیر انفرادی

بعد از بسته‌بندی تلویزیون، نوبت به جابه‌جایی و بار زدن آن داخل کامیون می‌رسد. برای اینکار نبایستی به‌صورت انفرادی عمل نمایید. برای بلند نمودن تلویزیون از ۱ شخص یاری بگیرید، بعدا از ۲ طرف دستگاه گرفته و آن را بلند نمایید. شاید تلویزیون وزن بالایی نداشته باشد، ولی به‌دلیل ابعاد و شکلی که دارد بهتر میباشد دونفره آن را جابه‌جا نمایید.برای قرار دادن تلویزیون داخل کامیون هم امن‌ترین نقطه را برگزینید.

جایی که بتوانید دستگاه را به دیواره تکیه بدهید و در کنار آن هم لوازمی قرار بگیرد که از تلویزیون شما محافظت کنند. مراقب باشید اجسامی معلق به سمت تلویزیون پرتاب نشوند. از قرار دادن دستگاه در لبه‌ها و گوشه‌های تیز خودداری نمایید. هم چنین لوازم زیاد سنگین و بزرگ را کنار آن قرار ندهید.بسته‌بندی اصولی تلویزیون به این معنا نیست که هیچ اتفاقی برای آن رخ نمی‌دهد. بلکه میبایست جابه‌جایی آن هم با دقت هرچه تمام‌تری انجام شود.

برای پیاده نمودن تلویزیون از کامیون هم دقت نمایید. بعد از ورود به منزل نو، دستگاه را در جایی امن قرار داده و در صورتی که بخواهید آن را نصب نمایید، از پوشش محافظتی جدایش نمایید.بعد از مشخص شدن جای نو تلویزیون، حالا میبایست پایان پوششی که دورتادور آن بسته‌اید را با دقت باز نمایید و تلویزیون را تمیز کرده و در جایش قرار بدهید. کابل‌هایی که قرار میباشد به دستگاه وصل شوند را متصل کرده و آن را روشن نمایید. پایان تست‌های موردنیاز را انجام بدهید تا مطمئن بشوید که سالم میباشد.

مشکلات احتمالی تلویزیون در حین اسباب کشی

با پایان مواردی که در حین اسباب کشی رعایت می‌کنید، گاهی امکان دارد به هر دلیلی تلویزیون دچار مشکل و یا خرابی شود. برای مثال کابل و یا پورت‌های آن در اثر ضربه و کشیدگی قطع شوند، بدنه آسیب ببیند و صفحه نمایش دچار مشکل شود.همه این مسائل می‌توانند کارایی دستگاه شما را دچار اختلال کنند.

به‌طور قطع این مشکلات، حالا شما را بد می‌کنند و اسباب کشی به منزل نو، برای شما با خاطرات بدی همراه خواهد بود. در این شرایط نخستین کاری که می‌کنید، یافتن ۱ تعمیرکار برای تعمیر دستگاه میباشد، که آن هم دردسرهای خاص خود را دارد.

برای تعمیر تلویزیون و مانیتور خود با ما در سایت تعمیریها (امداد رایانه) تماس بگیرید تا بهترین خدمات را به شما ارائه دهیم.

مطالب مرتبط :

11 نظر

  • حامد میرزایی

    مشاوره آنلاین از چه طریقی صورت می گیره؟

  • مرتضی ایرانی

    خیلی خوشحالم که هستین

  • مسلم شریفیان

    حرفتون خیلی عالیه

  • محمدعلی سالاری

    بازم درمورد این موضع مطلب بزارین

  • کاظم رضوانی

    چرا اینقد کم؟

  • روح الله سبحانی

    گل گفتید دست مریضاد

  • محمدعلی دستغیب

    مهندس جان عالی بود

  • مجید آخوندی

    چرا اینقد زیاد؟

  • جلال گنجی

    هزینه مشاورتون چنده؟

  • بهرام بیات

    Awli bood

  • ناصر ایرانی

    شما همیشه امیدوارم کننده صحبت می کنید و این خیلی خوبه

  • نوشتن نظر

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *