اختلال در میانه پرینت گرفتن

مشکل در موقع پرینت گرفتن

مشکل در موقع پرینت گرفتن : گاهی در میانه پرینت گرفتن، کامپیوترها ارتباط‌شان را با پرینتر از دست می‌دهند و یا به عبارت دیگر «فریز» می‌شوند و  طبق قوانین مورفی این اتفاق صحیح هنگامی قبل می‌آید که برای پرینت گرفتن عجله دارید، بهتر میباشد در این مواقع از فشار دادن مرتب دکمه پرینت خودداری نمایید چون به غیر از اتلاف زمان و کلافگی بیش نتیجه‌ای نخواهد داشت!(اختلال در میانه پرینت گرفتن)

هر پرینتر قطعات مکانیکی و الکترونیکی زیادی دارد که همه میبایست با هم کار کنند، بنابراین تفکیک و چک نمودن هرکدام می‌تواند مدتی طول بکشد. ولی بصورت کلی چند اتفاق رایج می‌تواند موجب از کار افتادن پرینتر در میانه کار شود.

اگر پرینتر شما دچار این مشکل شده و کار نمی‌کند، بهتر میباشد ابتدا موارد ذیل را چک کنید:

به دنبال اتصال شل یا کابل آسیب دیده باشید. امکان دارد کابلی که کامپیوتر را به پرینتر متصل کرده، دچار آسیب شده باشد. این رایج‌ترین دلیل فریز شدن کامپیوتر میباشد.

گیر نمودن کاغذ داخل پرینتر را بررسی نمایید. به طور کلی توصیه می‌شود از قرار دادن کاغذهای بازیافتی در پرینتر خودداری نمایید. استفاده از کاغذهای باکیفیت و با ضخامت متناسب علاوه بر آن که کیفیت اسناد پرینت شده را بالاتر می‌برد، بروز چنین مشکلاتی را هم کاهش می‌دهد.

اگر دیدید که کاغذ گیر کرده، پیش از آن که دست خود را داخل پرینتر نمایید، حتما آن را از برق بکشید.

کاغذ را به سمت خود بکشید. در برخی از پرینترها این امکان وجود دارد که کاغذ را بصورت دستی خارج نمایید. دفترچه راهنما را بررسی نمایید. علاوه بر این  امکان دارد بیشتر از ۱ صفحه گیر کرده باشد، مطمئن بشوید که پایان صفحات را خارج کردید.

پرینتر سه بعدی و آشنایی با آن

تنظیمات پرینتر

به تنظیمات موجود در نرم افزار پرینتر و درایورها نگاه نمایید.  اگر چیزی تغییر کرده میباشد، آن را به تنظیمات اصلی برگردانید.

پرینتر را مطابق دستورالعمل موجود در دفترچه، تمیز کرده و روغن کاری نمایید. اگر نمی‌توانید دفترچه راهنما را پیدا نمایید، پرینتر را به فروشگاه کامپیوتر ببرید یا خودتان به آن جا بروید و سؤال نمایید.

اختلال در میانه پرینت گرفتن
اختلال در میانه پرینت گرفتن

جدید ترین دستورات پرینت خود را از حافظه کامپیوتر حذف نمایید. البته در برخی موارد در شرایط فریز شدن، اینکار هم ممکن نیست.

کامپیوتر را ریست نمایید. بعد از راه‌اندازی مجدد، امکان دارد ۱ پنجره باز شود که از شما سؤال بکند آیا می‌خواهید کارهایی که منتظر پرینت هستند، لغو نمایید یا دوباره امتحان می‌کنید. بهتر میباشد ریسک نکنید و همه را کنسل کنید.

تعمیر پرینتر و چاپگر

دوباره از اول مراحل پرینت گرفتن را تکرار نمایید. نگران نباشید که پرینتر دستور را دریافت نکرده، ۱ بار بیش دکمه پرینت را فشار ندهید. اگر حجم صفحات بالا باشد، امکان دارد پرینت با کمی تأخیر شروع شود، فشردن مداوم دکمه، تنها باعث سردرگمی و طولانی‌تر شدن این پروسه خواهد شد.

یک آزمایش خودآزمایی روی پرینتر انجام بدهید. شما میتوانید اینکار را با هر پرینتری انجام بدهید، حتی ضروری نیست کامپیوتر را روشن نمایید. خودآزمایی پرینتر را مجبور می‌کند لیستی از تنظیمات و گزینه‌های فعلی پرینتر را نشان دهد و پایان چگالی پرینت و ویژگی‌های آن را بصورت لیستی پرینت شده به شما تحویل دهد.

 

تعمیر تلویزیون ، تعمیر مانیتور و تعمیر انواع گیرنده های دیجیتال و برد ها و وسایل الکترونیکی و همچنین تعمیر ماشین آلات اداری به صورت حرفه ای با امداد رایانه

 

مطالب مرتبط :

تعمیر تلویزیون و مانیتور و ماشین آلات اداری – نمایندگی رسمی مادیران و ایکس ویژن

11 نظر

  • بهروز سلطانی

    مطلب به درد بخوری بود

  • احسان شریفی

    چه سایت قشنگی دارین

  • محمود نصیری

    مرسی

  • عبدالرضا موسوی

    چقد خوبین شما

  • بهمن رسولی

    این موضوع یکی از موضوعات موردعلاقه منه

  • محمدرضا کلباسی

    عاااااااااااالی

  • سیدمحمد افتخاری

    دست مریضاد استاد

  • ایمان ناصری

    میتونیم توی سایت شما مطلب بنویسیم؟

  • سیدمحمد نهاوندی

    میشه مطلب رو توی وبلاگ خودم بزارم؟

  • رامین رضوی

    خیلی سایت خوبی دارین

  • حبیب نوروزی

    لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنین

  • نوشتن نظر

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *