بررسی اسمارت هاب تلویزیون سامسونگ :بخش بزرگی از جدید آوریهای شرکت های برتر تولید کننده تلویزیون در چند سال اخیر بر هوشمند سازی متمرکز بوده میباشد. استفاده از تلویزیون هوشمند به عنوان ۱ مرکز اتصال (Hub) انواع ابزار های دیداری و شنیداری در کنار اتصال به اینترنت و امکان نصب نرم افزار های کاربردی از جمله این نوآوریها هستند. تلویزیونهای هوشمند، علاوه بر اتصال به اینترنت و امکان جستجو در صفحات وب، میتوانند نرم افزارهای مختلف را دانلود، نصب و اجرا کنند.
در این مطلب مروری می کنیم بر امکانات تلویزیون سامسونگ که از سال ۲۰۱۰ به عرضه و توسعه این فناوری می پردازد
.کلیه تلویزیونهای هوشمند بدون توجه به برند آنان دارای صفحه ای خاص هستند که امکانات هوشمند، در آن قسمت قرار دارد. این نرم افزارها (Applications) در صفحه ای به نام اسمارت هاب قرار داده شده اند. این صفحه در تلویزیون های هوشمند سامسونگ، اسمارت هاب نام دارد که از آن به عنوان دریچه ای جهت دسترسی به امکانات هوشمند تلویزیون یاد میشود.طی ۳ سال اخیر، صفحه اسمارت هاب هم از لحاظ ظاهری و هم از لحاظ کاربردی تحولات و پیشرفتهای ویژه ای داشته میباشد.
ظاهر جذاب تر، دسترسی بیش به برنامه های ذخیره شده و سهولت کار با این صفحه از جمله پیشرفتهای گونه گرفته میباشد.
![بررسی اسمارت هاب تلویزیون سامسونگ :بخش بزرگی از جدید آوریهای شرکت های برتر تولید کننده تلویزیون در چند سال اخیر بر هوشمند سازی متمرکز بوده میباشد. استفاده از تلویزیون هوشمند به عنوان](https://tamiriha.com/wp-content/uploads/2022/12/بررسی-اسمارت-هاب-تلویزیون-سامسونگ-3.jpg)
فروشگاه برنامه های کاربردی سامسونگ (Samsung Apps):
کلیه برنامه های کاربردی که میتوان آن ها را روی تلویزیون هوشمند سامسونگ دانلود، نصب و اجرا کرد، در این قسمت قرار گرفته اند. این برنامه ها به طور کامل رایگان بوده و در شش گروه بازی، ویدیو، سبک زندگی، ورزشی، اطلاعات و برنامه های آموزشی طبقه بندی شده اند. برخی از این برنامه ها به زبان انگلیسی و برخی هم به زبان فارسی و مخصوص کشور ایران طراحی شده اند که می توان به برنامه های کیوسک، آپارات، فرودگاه مهرآباد، همشهری آنلاین، فال حافظ، صرافی و غیره اشاره نمود.
در حالا حاضر حدودا ۱۳۰ برنامه فارسی در Samsung Apps موجود می باشد.پس از انتخاب برنامه مورد پیشنهاد، صفحه ای باز خواهد شد که اطلاعات تکمیلی در مورد آن برنامه اعم از حجم برنامه، دسته بندی و نویسنده برنامه را در اختیار کاربر قرار می دهد. کاربر هم با انتخاب گزینه دانلود، برنامه را روی حافظه داخلی تلویزیون (که دو گیگابایت گنجایش دارد) دانلود و نصب کرده و برنامه روی صفحه اسمارت هاب در پنل برنامه ها اضافه می شود.
مهمترین تفاوت اسمارت هاب سال ۲۰۱۳ و اسمارت هابهای سال ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲، ۲ پنله شدن اسمارت هاب میباشد. کلیه فعالیت ها در اسمارت هاب سالهای پیش، در ۱ صفحه گونه میگرفت، در حالیکه در سال ۲۰۱۳ (تلویزیونهای سریF)، ۲ پنل مجزا (یکی مخصوص برنامه های کاربردی و دیگری مخصوص فیلم، تصویر و موزیک) طراحی شده که سهولت کار را برای مصرف کننده به همراه دارد.
پنل برنامه های کاربردی (Apps Panel):
صفحه مستطیل شکل سمت راست عکس، امکان تماشای فیلم یا برنامه تلویزیونی مورد پیشنهاد را همزمان با استفاده از اسمارت هاب در اختیار کاربر میگذارد.
کنار صفحه عکس، برنامه های توصیه شده قرار داشته که فروشگاه برنامه های کاربردی سامسونگ (Samsung Apps) هم در این قسمت جای دارد.
صفحه مستطیل شکل سمت چپ هم به معرفی جدید ترین برنامه های کاربردی موجود درSamsung Apps میپردازد که هر چند ثانیه یکبار عوض شده و برنامه های گوناگون را بصورت اسلایدشو نشان می دهد.
![بررسی اسمارت هاب تلویزیون سامسونگ](https://tamiriha.com/wp-content/uploads/2022/12/بررسی-اسمارت-هاب-تلویزیون-سامسونگ-1.jpg)
ذیل سطر برنامه های توصیه شده، دسترسی به ۳۰ برنامه دانلود شده فراهم شده که چیدمان این برنامهها به دلخواه و سلیقه خود کاربر گونه میگیرد (ویژگی شخصی سازی).
مطالب مرتبط :
11 نظر
شادکام و سلامت باشید
بسیار گویا و شفاف بیان کردید
مهندس جان عالی بود
هزینه مشاورتون چنده؟
شما پیج اینستا هم دارین؟
چه سایت قشنگی دارین
عاااااااااااالی
چرا اینقد کم؟
محتوا خوبی بود
کجا می تونم اطلاعات کاملتری درباره این موضوع پیدا کنم
بیشتری بنویسین لطفا
نوشتن نظر
دستهها
انواع مدل ها :
تعمیر تلویزیون سونی
تعمیر تلویزیون سامسونگ
تعمیر تلویزیون ایکس ویژن
تعمیر تلویزیون ال جی
مطالب اخیر