تطبیق صنعت تلویزیون با تکنولوژی‌های جدید

تطبیق صنعت تلویزیون با تکنولوژی‌های جدید

تطبیق صنعت تلویزیون با تکنولوژی‌های جدید : بارها و بارها براي هر كدام از ما پيش آمده میباشد كه خسته و كلافه از سرعت كند اينترنت يا به هم ريختن و به وجود آمدن مشكلي براي سيستم كامپيوتري‌مان، به همان جعبه جادويي قديمي‌پناه برده‌ايم. اين تلويزيون‌ها هستند كه در طول پایان سال‌هاي گذشته توجه همه كاربران با سلايق متفاوت از كشورهاي مختلف جهان را به خودشان جلب كرده و مي‌كنند تا اين جعبه‌هاي جادو را به محبوب‌ترين محصول مصرفي الكترونيك تبديل كنند.

آمار و تحقيقات هم اين موضوع را تاييد مي‌كنند؛ تا جايي كه به عنوان مثال در انگلستان تنها يك برنامه تلويزيوني پر طرفدار توانسته میباشد ۶۸ درصد از كل بينندگان برنامه‌هاي تلويزيوني اين كشور را به خودش جلب كند. جالب‌تر آنكه بر اساس تحقيقات انجام شده در اين زمينه، كاربران اينترنت انگلستان هم تمايل بيشتري به تماشاي يك مصاحبه در برنامه تلويزيوني دارند تا مطالعه آن در روزنامه‌ها و مطبوعات.

همين آمار نشان مي‌دهد كه نسبت خانه‌هاي انگلستان كه برنامه‌هاي چندين كانال تلويزيوني را دريافت مي‌كنند در يك دهه اخير از ۳۱ درصد به ۸۹ درصد افزايش پيدا كرده میباشد.در حقيقت وقتي قرار بر جذب مخاطبان باشد، هيچ رقيب جدي نمي‌تواند براي تلويزيون وجود داشته باشد. آمارها نشان مي‌دهند كه تنها در روز هفتم ماه فوريه گذشته بيش از ۱۰۶ ميليون بيننده تلويزيوني در آمريكا يك برنامه خاص را تماشا مي‌كرده‌اند.

تطبیق صنعت تلویزیون با تکنولوژی‌های جدید
تطبیق صنعت تلویزیون با تکنولوژی‌های جدید

آمار جالب درباره ی سلیقه ی شهروندان آمریکایی

جالب اينكه در چنين كشور توسعه يافته‌اي با تعداد كاربران اينترنت قابل توجه و سرعت اينترنت متناسب، افراد به تلويزيون تمايل بيشتري نشان مي‌دهند. اگرچه كاربران آمريكايي از طرفداران پر و پا قرص وب‌سايت‌هاي سرگرمي‌و به اشتراك‌گذاري ويدئو همچون YouTube هستند، ولی هنوز هم برنامه‌هاي تلويزيوني را به تماشاي ويدئو در اين سايت ترجيح ميدهند.«فيليپ داومن»، مدير عامل گروه رسانه‌اي Viacom در اين مورد مي‌گويد:

«ما هميشه با سليقه مخاطبان پيش مي‌رويم و صحیح به همين دليل هم هست كه بسياري از برنامه‌هاي تلويزيوني با ژانرهاي خاص به تدريج و در طول وقت از برنامه پخش ما حذف شده‌اند. ما سعي داريم در هر وقت به جديدترين اتفاقات فكر كنيم».يك آمار جالب ديگر هم در اين مورد وجود دارد؛ درهندوستان در اوايل دهه ۱۹۹۰ تنها دو كانال تلويزيوني با برنامه‌هاي خسته‌كننده منطبق با رسوم آنان وجود داشت. اين در حالي میباشد كه حال تعداد كانال‌هاي تلويزيوني در اين كشور به بيش از ۶۰۰ كانال رسيده میباشد.

با پایان اينها خود تويزيون هم در پایان اين سال‌ها رشد كرده میباشد. اين جعبه‌هاي جادويي كه روزي تنها مكعب‌هايي بزرگ با نمايشگرهاي برآمده بودند، حال به تدريج صاف شده و به پنل‌ها تغيير شكل يافته‌اند. نمايشگرهاي آنان تصاويري با وضوح تصويري بالا و روشنايي متناسب را براي كاربرانشان به نمايش مي‌گذارند. تلويزيون‌ها حال كم‌كم به اتاق خواب‌ها، آشپزخانه‌ها و حتي حمام‌ها (با نمايشگرهاي ضد آب) راه پيدا كرده‌اند.

همسو شدن تکنولوژی تلویزیون با تکنولوژی روز

آنان حال ديگر از طراحي‌هاي مدرن بهره مي‌برند و در گذر سال‌ها باريك‌تر و سبك‌تر شده‌اند، تا جايي كه جديدترين تلويزيون‌هايي كه بوسیله شركت‌هاي بزرگي همچون Samsung و Sony روانه بازا شده‌اند، بدنه‌اي به باريكي يك لپ‌تاپ دارند. حال تلويزيون‌ها با تكنولوژي روز همراه شده و بصورت آنلاين و حتي روي گوشي‌هاي موبايل هم دردسترس كاربرانشان قرار گرفته‌اند.

اين در حالي میباشد كه در سال ميلادي جديد هم قرار میباشد تلويزيون‌ها به نسل سوم خودشان مهاجرت كرده و تصاوير را بصورت ۳ بعدي براي طرفدارانشان نمايش دهند.با اين اوصاف میباشد كه مي‌توان گفت پيش‌بيني‌هاي قديمي‌درباره مرگ تلويزيون‌ها در پايان قرن بيستم اشتباه از آب درآمده‌اند و حتي تحليل‌گران امروزه معتقدند كه حتي گسترش وب‌سايت‌ها، شبكه‌هاي اجتماعي و گوشي‌هاي موبايل هم نمي‌تواند نسل تليزيون‌ها را منقرض و منسوخ كند.

در واقع تلويزيون‌ها هيچ زمان نمي‌ميرند؛ آنان تنها تغيير مي‌كنند.بيش از هر چيزي اين روند رشد در همه جاي دنيا ادامه دارد. ژاپن هم يكي از اين كشورهاست كه آخرين آمار به‌دست آمده از مخاطبان اين كشور نشان از صرف متوسط ۶۰ دقيقه در هر روز براي برنامه‌هاي چند رسانه‌اي از طريق اينترنت و موبايل دارد. اين در حالي است كه بر اساس همين آمار ميزان تماشاي تلويزيون بسيار بيشتر است.

تطبیق صنعت تلویزیون با تکنولوژی‌های جدید
تطبیق صنعت تلویزیون با تکنولوژی‌های جدید

میانگین تماشای تلویزیون در شهرهای بزرگ جهان

به اين ترتيب متوسط وقت تماشاي تلويزيون در ميان بينندگان توكيويي برابر ۲۱۶ دقيقه بوده كه اين ميزان در سال ميلادي گذشته برابر ۲۰۶ دقيقه بوده میباشد.مشابه اين شرايط ر آمريكا هم تكرار شده میباشد. بنياد امور خانواده Kaiser هم در سال ۲۰۰۴ اعلام كرد كه نوجوانان آمريكايي با متوسط سن هشت تا هجده سال تقريبا ۶ و نيم ساعت از هر روزشان را به تماشاي تلويزيون، فيلم، موسيقي و بازي‌هاي كامپيوتري مي‌گذرانند.

همين تحقيق در سال ۲۰۰۹ نشان داد كه جوانان آمريكايي يك ساعت بيشتر از سال ۲۰۰۴ براي تماشاي اين برنامه‌هاي چند رسانه‌اي زمان مي‌گذارند. اين در حالي میباشد كه در سال ۲۰۰۹ اين افراد چيزي در حدود ده ساعت و نيم در هر روز را به تماشاي برنامه‌هاي تلويزيوني گذرانده‌اند.حال ديگر چندان تفاوتي ميان تلويزيون‌ها، كامپيوترهاي شخصي و گوشي‌هاي موبايل وجود ندارد؛ چرا كه اين روزها تلويزيون‌ها علاوه بر كارآيي يك تلويزيون، به عنوان مانيتوري براي كنسول‌هاي بازي‌هاي كامپيوتري هم به كار مي‌روند.

حتي حال تلويزيون‌ها به عنوان راديوهاي ديجيتالي هم مورد استفاده قرار مي‌گيرند و حتي به دروازه‌اي براي ورود به اينترنت هم تبديل شده‌اند. صحیح به همين دليل هم هست كه خريداران تلويزيون‌هاي جديد خيلي زود متوجه مي‌شوند كه محصول جديدشان كاربري‌هاي متنوعي از آخرين تغييرات قيمت سهام گرفته تا پيش‌بيني وضعيت آب و هوا را هم برايشان ارائه مي‌كند.

مطالب مرتبط :

11 نظر

  • خلیل اسکندری

    دفتر مرکزیتون کجا قرار داره

  • رسول شیرازی

    لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنین

  • مرتضی نصیری

    قیمت مشاورتون چقدره؟

  • مسعود جلالی

    مطلب خوبی بود

  • اکبر ترابی

    afarin matlab khobi bood

  • منصور مقدم

    بیشتری بنویسین لطفا

  • حبیب موسوی

    چه مطلب خوبی

  • رمضان مهرابی

    احسنت عالی بود

  • محمدتقی آشوری

    هزینه تبلیغات توی سایت شما چنده؟

  • امید انتظامی

    بی نظیر هستید

  • عباسعلی شجاعی

    با اجازتون بازنشر شد

  • نوشتن نظر

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *