انواع تلویزیون ال جی LG و انتخاب مناسب

عمر مفید تلویزیون چقدر است؟

اکثر کاربران تلویزیون, چه تلویزیون های گران هزینه ۳ بعدی و چه نمونه های ال سی دی قدیمی با این پرسش که در واقع عمر مفید تلویزیون چقدر میباشد و تلویزیون های مبتنی بر کدام تکنولوژی طول عمر بیشتری دارند و مواجه هستند .

شاید تصور شما از عمر مفید تلویزیون این باشد که پس از انتها عمر تلویزیون (مثلا پس از ۱۰ تا ۱۵ سال) تلویزیون دیگر روشن نشود یا این که یکی از قطعات آن دچار ایراد شود و عمر آن به انتها برسد.

ولی حقیقت این میباشد که انتها عمر فیزیکی تلویزیون با انتها عمر مفید آن متفاوت میباشد.

منظور از عمر مفید، این نیست که بعد از مدتی تلویزیون شما قرار میباشد از کار بیفتد، بلکه عمر مفید تلویزیون، مدت زمانی میباشد که طول می‌کشد تا روشنایی تلویزیون شما به نصف مقدار اولیه‌اش برسد.

در واقع تلویزیون شما پس از سپری نمودن عمر مفید هنوز قابل‌استفاده است، اما روشنایی آن کمتر می‌شود.

البته از آنجایی که تلویزیون‌های امروزی روشنایی بالایی دارند، حتی پس از سپری شدن عمر مفیدشان، باز هم عملکرد پسندیده و قابل‌قبولی خواهند داشت (البته ۹ به خوبی عکس اولیه‌شان).

به همین دلیل هم میباشد که معمولا تولیدکنندگان تلویزیون و پنل‌ها در مورد عمر مفید محصول های خود حرفی به میان نمی‌آورند، زیرا در اکثر موارد مصرف‌کننده متوجه تغییرات روشنایی عکس و … نمی‌شود.

عمر مفید تلویزیون

عمر مفید تلویزیون چقدر است؟

● کدام تکنولوژی عمر بیشتری دارد؟

همه تلویزیون‌ها روشنایی خود را به مرور از دست می‌دهند. این ۱ حقیقت میباشد، ولی این که چه مدت وقت طول می‌کشد تا این روشنایی کم شود برای ما اهمیت بسیاری دارد.

در بین تلویزیون‌های ۳ بعدی LED، LCD و پلاسماهای نو شنیده می‌شود که پلاسماهای نو عمر مفید بیشتری نسبت به LCD و LED‌ها دارند.

البته نمی‌توان گفت عمر دقیق هر مدل چه میزان است؛ ولی پلاسماها حدود ۳۰ تا ۶۰ هزار ساعت عمر می‌کنند.

عوامل موثر در کیفیت عکس تلویزیون چیست؟

توجه نمایید که عمر تلویزیون‌های پلاسمای نو کمی بیش شده میباشد. به طوری که پاناسونیک ادعا می‌کند، تلویزیون‌های پلاسمای این برند، ۱۰۰,۰۰۰ ساعت عمر می‌کنند.

در مورد طول عمر LED‌ها هم اطلاعات زیادی در دست نیست، ولی فرض بر این میباشد که LED‌های سفید بکار رفته در تلویزیون‌ها هم پس از گذشت مدتی مشابه LCDها؛ یعنی حدودا ۳۰ تا ۶۰ هزار ساعت، روشنایی خود را به میزان ۵۰ درصد از دست می‌دهند.

عمر مفید تلویزیون‌ های ۳ بعدی LED هم که به OLED‌های نو مجهزند بیش میباشد و در حدود ۱۰۰ هزار ساعت تخمین زده شده میباشد. این در حالی میباشد که شرکت‌های عرضه‌کننده عمر مفید تلویزیون‌های LED 3 بعدی را حدود ۱۵۰ هزار ساعت اعلام می‌کنند.

با این تفاسیر و با ۱ حساب سرانگشتی متوجه می‌شوید که اگر روزانه ۵ ساعت تلویزیون تماشا نمایید، تلویزیون‌های پلاسمای نو و ال‌ای‌دی‌های نو شما پس از ۵۴ سال نیمی از روشنایی خود را از دست می‌دهند. در حالی که LCD و LED‌ها در بدترین حالت پس از ۱۶ سال (و در برترین حالت ۳۰ سال) بازنشسته می‌‌شوند.

 

مطالب مرتبط :

 

 

11 نظر

  • کریم قاسمی

    میتونم شماره شما رو داشته باشم؟

  • عزیز نظری

    بی نظیر هستید

  • محمدتقی رضوانی

    محتوا خوبی بود

  • ایمان هاشمیان

    این مطلب حرف نداشت

  • خلیل نوروزی

    مطلب خوبی بود

  • غلامحسین ترابی

    متشکرم

  • میلاد کاظمی

    مرسی

  • علی امیری

    چه مطلب خوبی

  • سجاد هاشمیان

    دمتون گرم

  • ابوالفضل مدنی

    چرا اینقد کم؟

  • پرویز اشرفی

    مشاوره آنلاین از چه طریقی صورت می گیره؟

  • نوشتن نظر

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *